No human hair on most emus for me.

Joined
Jul 8, 2019
Messages
6
#1
Hi there, every server I compile throws this "[PlayerCreationManager] ERROR - hair object/tangible/hair/human/hair_human_male_s28.iff is not compatible with this creature player object/creature/player/human_male.iff" and none of my human characters have hair no matter what I do. I have tried messing with the cpp files as posted in this forum but the fixes do not work. any help if you can not sure what im doing wrong. - thanks
 
Joined
Oct 10, 2017
Messages
275
#3
Zingzing is right. I think you used or merged different .Tre files which don't work fine with your current server code.
 
Joined
Jul 8, 2019
Messages
6
#4
hmm thanks guys I redownloaded the tre files from the MTG links and am getting the same results. :( human created characters have no hair NPC humans are fine its just player created characters.
 
Joined
Aug 24, 2011
Messages
4
#6
It may help us if you give us your tre listing in your config Lua on the server. That's a weird problem to see expecially if you're using all of mtgs stuff. (Server and tres).
 
Joined
Jul 8, 2019
Messages
6
#7
rebuilt server on a fresh machine using all fresh downloaded files on the post I linked but im getting the same results no hair on human created characters every other race seems fine but human is it the MTG ova v2 file im using ? I managed to get stardust and flurry servers running via their github & instructions and they are perfect, humans have hair and such but I wanted to give this MTG server a go :( if there is a more updated location to get the MTG server stuff please let me know - thanks Joshua
 
Joined
Jul 8, 2019
Messages
6
#8
It may help us if you give us your tre listing in your config Lua on the server. That's a weird problem to see expecially if you're using all of mtgs stuff. (Server and tres).
-- directory of tres with live.cfg
TrePath = "/home/swgemu/workspace/tre",
TreFiles = {
"mtg_patch_023.tre",
"mtg_patch_022.tre",
"mtg_planets.tre",
"mtg_patch_021.tre",
--"mtg_patch_020.tre",
"mtg_patch_019.tre",
"mtg_patch_018.tre",
"mtg_patch_017.tre",
"mtg_patch_016.tre",
"mtg_patch_015.tre",
"mtg_patch_014.tre",
"mtg_patch_013_configurable_02.tre",
"mtg_patch_012_configurable_01.tre",
"mtg_patch_011_files_01.tre",
"mtg_patch_010_object_01.tre",
"mtg_patch_009_Shader_01.tre",
"mtg_patch_008_texture_04.tre",
"mtg_patch_007_texture_03.tre",
"mtg_patch_006_texture_02.tre",
"mtg_patch_005_texture_01.tre",
"mtg_patch_004_appearance_04.tre",
"mtg_patch_003_appearance_03.tre",
"mtg_patch_002_appearance_02.tre",
"mtg_patch_001_appearance_01.tre"
},
-- Status Server Config
StatusPort = 44455,
StatusAllowedConnections = 500,
StatusInterval = 30, -- interval to check if zone is locked up (in seconds)



***copy pasted directly from the Config.lua file***
 
Joined
Jul 8, 2019
Messages
6
#9
Alright, its the two files for Image designer and player, an evening of drinking produced results instead of just adding the /* and */ to remove the hair check I copy pasted the hair check line from another file to the MTG server files and the server was able to rebuild correctly with no errors. for somereason rebuilding would FAIL if I just added the /* myself but copy pasting the WHOLE few lines from another cpp file worked for me. thanks guys
 

Ydern

New Member
Joined
Aug 13, 2020
Messages
5
#10
Hi Joshua, i have same problem and i just installed the server. Did not make any changes yet.
Can you tell me what specific files your changed so i can correct too?
 
Joined
Nov 2, 2020
Messages
2
#11
I'm also getting this issue with male humans not having hair appear (shows during character creation or during an image design session)