Command Barc

NaTaS

New Member
Jul 14, 2013
2
0
0
#1
So I have been messing around with my dev environment trying to get some of the newer vehicles in the game and have run into an issue with both the imperial and rebel command barc's.

I followed the tutorial on how to add the regular barc to the emu written by Lasko and that worked no problem and everything is working great with that, the issues I am seeing with the command barc are as follows:

After generating the vehicle from the deed all I see is the name (its basically invisible). I can see the vehicle fine in my data pad and when I examine it in the datapad all the strings are correct just can't see the vehicle when its been called.

So basically I have to be missing something in the appearance just not sure what any help would be greatly appreciated and I have attached the tre file in a zip archive.

Thanks for any input anyone can give me on this.

NaTaS
 

Attachments

Arioch

New Member
Apr 22, 2014
106
0
0
#2
NaTaS said:
So I have been messing around with my dev environment trying to get some of the newer vehicles in the game and have run into an issue with both the imperial and rebel command barc's.

I followed the tutorial on how to add the regular barc to the emu written by Lasko and that worked no problem and everything is working great with that, the issues I am seeing with the command barc are as follows:

After generating the vehicle from the deed all I see is the name (its basically invisible). I can see the vehicle fine in my data pad and when I examine it in the datapad all the strings are correct just can't see the vehicle when its been called.

So basically I have to be missing something in the appearance just not sure what any help would be greatly appreciated and I have attached the tre file in a zip archive.

Thanks for any input anyone can give me on this.

NaTaS
Make sure youve edited your datatables.
 
Oct 3, 2015
24
0
0
#3
Arioch said:
NaTaS said:
So I have been messing around with my dev environment trying to get some of the newer vehicles in the game and have run into an issue with both the imperial and rebel command barc's.

I followed the tutorial on how to add the regular barc to the emu written by Lasko and that worked no problem and everything is working great with that, the issues I am seeing with the command barc are as follows:

After generating the vehicle from the deed all I see is the name (its basically invisible). I can see the vehicle fine in my data pad and when I examine it in the datapad all the strings are correct just can't see the vehicle when its been called.

So basically I have to be missing something in the appearance just not sure what any help would be greatly appreciated and I have attached the tre file in a zip archive.

Thanks for any input anyone can give me on this.

NaTaS
Make sure youve edited your datatables.
May also be something as simple as removing a 'swoop to barc' appearance mod if you have it in your game folder.