Where did I go wrong in this lua file, please?

Enferno

New Member
Joined
Oct 7, 2021
Messages
14
Hey guys, so I've been reading and searching the forums for mods / editing / etc of my own server. Everything was working great until yesterday and I have no idea where I went wrong. Here is a screenshot:

743

It's stating that a = is expected near medicalDuration and there is one. However, I never touched this as I only changed the red numbers. I have rewrote the lines several times and even copied / pasted the ones that did work.

Can anyone please tell me where did I go wrong or how to fix this without having to completely redo my server to default?

Thanks!

EDIT Ok, so after researching and looking at other .lua files I realize that on the right side under "Outline" it has "performanceDuration" and it doesn't have the " :#number " after it. Also, it doesn't have "medicalDuration" listed at all!

Anyone have any idea how to fix this and if this is what is causing my problem?

RE-EDIT
I figured it out guys. I right clicked the .lua file and selected replace with local. Then just replaced it with a previous version from days ago. It fixed it :)
 
Last edited:

Aeryna

Active Member
Joined
Oct 10, 2017
Messages
312
Remove 'seconds' comment after 'performanceDuration' and 'medicalDuration'.
 

Enferno

New Member
Joined
Oct 7, 2021
Messages
14
Remove 'seconds' comment after 'performanceDuration' and 'medicalDuration'.
Yup, it was actually "-- in seconds" explaining how it was coded and I deleted the "-- in" some how when I was copying / pasting. Thanks, but I figured this out days ago :)
 
Top Bottom